Zweedse Hypotheek

Nu er in Nederland voor de financiering van met name commercieel vastgoed welhaast geen concurrentie meer is tussen de banken onderling hebben wij een alternatief gevonden in Zweden. De Zweedse banken zijn bereid in ons land commercieel vastgoed tegen zeer concurrerende voorwaarden en tarieven te financieren. Ook voor de particuliere markt kunnen wij in Zweden terecht. Wilt u meer informatie omtrent alle in’s en out’s die de Zweedse hypotheek heet? Neem contact met ons op en wij informeren u graag.

Deense Hypotheek

Momenteel zijn wij als één van de eersten in Nederland in onderhandeling met Deense banken om ook in Nederland te financieren. Zoals de kaarten nu geschud zijn verwachten wij hiermee in het voorjaar van 2014 van start te kunnen gaan. De vooruitzichten zijn tot nu toe veelbelovend en dus zijn ook wij positief gestemd. Wilt u meer weten omtrent de ontwikkelingen op dit gebied? Neem regelmatig een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij praten u graag bij.

Uiteraard financieren wij ook in België en Duitsland. Hierbij kunnen wij zowel terecht bij Nederlandse, Belgische als Duitse geldverstrekkers. Afhankelijk van uw situatie kunt u bijvoorbeeld in België beter een Duitse of Nederlandse financiering nemen.