Duitse hypotheek

Sinds 2008 is de Duitse hypotheek ook op de Nederlandse markt ‘in Schwung’. Indien u overwaarde hebt op uw woning of de beschikking heeft over eigen geld én woonachtig bent Zuid-Limburg, kan de Duitse hypotheek zeer zeker interessant zijn. Ger Leenen werkt niet alleen al meer dan 25 jaar nauw samen met Duitse banken maar mag zich om die reden ook specialist noemen.

Was de Duitse hypotheek aanvankelijk bedoeld voor Duitsers die in Nederland kwamen wonen, sinds de crisis zijn intrede in Nederland heeft gedaan is ook de Duitse hypotheek populair voor Nederlanders die hun geld in Duitsland willen gaan lenen. Ger Leenen Financiële Diensten  is door de wol geverfd op het gebied van vaktermen, voorwaarden alsmede de echte verschillen tussen Duitse en Nederlandse hypotheken. Het is dan ook niet voor niets dat wij als pionier en voorloper op het gebied van de Duitse hypotheek mogen worden aangemerkt. En dat heeft niets te maken met het feit dat wij door onze jarenlange ervaring een heel aardig woordje ‘over de grens’ spreken. 

Last but not least willen we u nog graag meegeven dat de Duitse hypotheek mede interessant is voor beleggers van woningen in box 3.

Juist vanwege onze vakkennis en expertise wordt ons commentaar en visie in de landelijke media vaak op prijs gesteld. Wilt u meer weten? Kijk dan naar kopje ‘in de media’ op onze website.